Search
English

Nyheter

Brannbeskyttelse av parkeringsanlegg og elektrifiserte fartøy

Alvorlige ulykker som den siste tids branner i elektrisk ferge og parkeringsanlegg har satt fart på diskusjonen om brannsikkerhet i parkeringsanlegg samt egnede slukkemidler for litiumbatterier og elektrifiserte fartøy. I dag er vann det brukte slukkemiddelet for elbilbranner. Men det finnes et mer effektivt slukkemiddel på markedet.

Les mer

Ny øvelsescontainer for kurs

Vestteknikk har bygget ny, spesialtilpasset øvelsescontainer for kurs i gassmåling før entring. Mulighetene containeren gir, samt litt lengre kursdager, gjør at vi kan redusere antall kursdager fra 3 til 2.

Les mer

Har turbo blitt det glemte barnet med tanke på vedlikehold?

29. oktober holdt vi foredraget "Lurt med turbo?" på Norsk yrkeshygienisk forenings årskonferanse om bruk av vifteassistert åndedrettsvern hvor vi delte vår bekymring om vedlikeholdsrutiner.

Les mer

Tetthetsest av SR 500 EX turbo

På forespørsel fra Eqinor, har Vestteknikk utført tetthetstesting av åndedrettsvern på SR 500 EX turbovifte med SR 580 hodesett som de fleste selskaper på norsk sokkel nå har standardisert for.

Les mer

Pusteluftkompressor på service

Pusteluftkompressoren Torodd har fått en pleiepakke på vårt verksted-spa etter å ha gått 5000 timer offshore det siste året. Torodd er en av 16 mobile pusteluftkompressorer som har vært utleid til et offshore prosjekt siden 1. juli i fjor.

Les mer

Arbeidstaker fikk hjerteinfarkt. G7 reddet livet.

Arbeidstakerens G7 ga alarm til vaktssentralen da han fikk hjerteinfarkt. HMS -personell løp til stedet og reddet mannens liv samtidig som nødetatene ble tilkalt.

Les mer

G7 oppgraderer til 4G nett

Til sommeren kommer ny versjon av G7 som kommuniserer via 2G og 4G nett i stedet for 2G og 3G. Alle berørte kunder oppgraderes automatisk.

Les mer

Nytt alarmsenter for Blackline G7 i Norge

Skan-kontroll blir alarmsenter for G7 i Norge. Bedrifter som ikke har eget beredskapssenter kan koble sine G7-instrumenter direkte til den landsdekkende og døgnåpne alarmsentralen.

Les mer

Stavanger Brannsikring blir en del av Vestteknikk-familien.

Vestteknikk viser en tydelig satsing mot brannverntjenester på land.

Les mer

Serviceverksted for vifteassistert åndedrettsvern

Vestteknikk har et av landets best utstyrte verksteder for pusteluftutstyr. Nå tar vi også service på vifteassistert åndedrettsvern.

Les mer

Servicegaranti på vifteassistert åndedrettsvern

Vestteknikk innfører nå som eneste sertifiserte serviceverksted 1 års servicegaranti ved årlig kontroll på vifteassistert åndedrettvern.

Les mer

Mobil pusteluft til hook-up-en på Martin Linge

Hvordan sørger man for tilstrekkelig pusteluft når opptil 64 personer skal jobbe døgnet rundt med operasjoner som krever pusteluft til enhver tid?

Les mer

Trappeløp mot Norges tøffeste brannmann

Vi utfordret Lasse Vadla opp Hanatrappene. 306 trappetrinn MED røykdykkerutstyr.

Les mer

Ny produktkatalog 2018/2019

Vå nye produktkatalog er nå klar. Se den elektronisk, eller få den tilsendt i posten.

Les mer

Gassvarslerens tid er forbi

Personlig gassvarsling slik vi kjenner den i dag, vil snart være historie.

Les mer

Personvern

Her finner du informasjon dine rettigheter for personvern og hvordan vi håndterer disse.

Les mer

Tommy Teknikk oppdager G7

Tommy har oppdaget fremtidens personlige sikkerhetsmonitor som dekker alle hans behov. En ny verden har åpnet seg for Tommy!

Les mer

Luftanalyse

Fra enkle testrør til kontinuerlig, elektronisk overvåkning. Vi oppsummerer fordelene og ulempene med de ulike metodene for luftanalyse slik at du kan finne den løsningen som passer best for ditt behov.

Les mer
Search