Search
English

Møt Tomy Teknikk

Tommy Teknikk - familiefar, offshoremekaniker og selvutnevnte handyman har alltid et prosjekt på gang! Dessverre går det ikke alltid etter planen for Tommy...

Tommy Teknikk er Vestteknikks maskott. Gjennom påfunn og uheldige forglemmelser vil han lære oss om gassmåling og sikker pusteluft på en morsom måte.

 

Eksplosjonsfare: Tommy Teknikk bygger bar

Tommy Teknikk satser høyt mot årets sankthans-feiring. Med iver og lyst går han igang med å bygge enn bar i den gamle hevdakjelleren. Bare en liten detalj han ikke har tenkt på...

Entring: Tommy Teknikk lager utedusj

Med en svær, gammel vanntank, solvarme og oppsamlet takvann, planlegger han tidenes utedusj. Men alt går ikke helt etter planen for Tommy...

Eksplosjonsfare: Tommy Teknikk lager grill

I filmen under skal Tommy Teknikk lage en grill. Se hva han gjør feil og lær om øvre og nedre eksplosjonsgrense (LEL).

 

Fylling av flasker: Bli med Tommy på dykketur

Tommy Teknikk, har stadig nye prosjekter på gang. Denne gangen vil han imponere kona med gamle dykkekunster og selvplukka kamskjell. Men alt går ikke etter planen...

 

 

Brannvern: Tommy Teknikk feirer jul

Det nærmer seg jul, og Tommy har bestemt seg for å overgå naboens julebelysning. Se opp for høy spenning og overtenning...
 

 

Bli kjent med Tommy

Tommy Teknikk er en kjernekar som alltid er optimistisk når han setter en ny idé ut i live. Selv om han tar alle forhåndsregler går det ofte galt for den nevenyttige offshoremekanikeren. Den lille detaljen som selv den beste kunne oversett, eller at det som alltid har gått bra før, plutselig skar seg akkurat denne gangen.

 

Tusenkunstner

Sammen med kone og to barn bor han i et koselig, hvitt hus hvor han har dobbel garasje fylt med verktøy, materialer og en gammel gressklippermotor som han helt sikkert får bruk for en dag.

Han er en nevenyttig fyr, og som offshoremekaniker, har han mye tid til overs og alltid en rekke prosjekter på gang. Han går ivrig til verks, og er alltid optimistisk når han setter en ny idé ut i live.

Dessverre går det ofte galt når Tommy sysler med sine hobbysnekkerier. Selv om han tar alle forhåndsregler, og prøver å tenke på hva som kan gå galt, så skjer det utenkelige hver gang.

Man skulle nesten tro at ulykkene forfølger ham. Men selv om det ofte går galt, så kan man ikke annet enn å beundre hans pågangsmot. Klok av skade, men med like godt humør går han på stadig mye prosjekter med samme iver og entusiasme som før.

 

Flere prosjekter

Tommy Teknikk kommer til å følge vestteknikk i tiden fremover. Han vil dukke opp i våre kurs, på nettsidene, og i andre kanaler vi i Vestteknikk bruker for å snakke om sikker pusteluft.

Tommys viktigste oppgave er å illustrere viktige prinsipper innenfor gassmåling og sikker pusteluft på en morsom og engasjerende måte. Forhåpentligvis vil alle vi andre lære mye av hans feil, slik at vi ikke går i de samme fellene selv. Under ser du tidligere episoder av Tommy Teknikk: 

 
Search