Search
Norsk

Vestteknikk + Firenor =
enda bedre service til våre kunder

 

Vestteknikk har funnet den perfekte samarbeidspartner innen brannvern.

 

To selskaper på omtrent samme størrelse, den ene med tyngde innen design og prosjektering av faste brannslukkeanlegg. Den andre med tyngde og erfaring innen service og vedlikehold. Begge med samme mål: Å sørge for brannsikkerhet på offshoreinstallasjoner, båter og landbasert industri.

 

Totalleveranse fra design til service

Firenor er et kjent navn for de fleste i bransjen. Selskapet startet i 2010, med godt erfarne folk som har opp mot 30 års erfaring fra bransjen. Rådgivning, design og installasjon av faste brannslukkeanlegg er deres kjerneområde.

Firenor er en engineeringsbedrift som prosjekterer alle typer faste brannslukkeanlegg. Vestteknikk på sin side, har over 30 års erfaring med service og vedlikehold av både portabelt og fast brannslukkeutstyr.
Med andre ord passer de to selskapene sammen som hånd i hanske.
 

- Med dette nye samarbeidet, kan vi tilby våre kunder en helhetlig oppfølging fra design av anlegg til installasjon, testing og vedlikehold. Med solid kompetanse i begge selskaper, kan vi garantere kvalitet i alle ledd, forteller Geir Magne Årvik, daglig leder i Vestteknikk.

 

Sterkere med samarbeid


- Vi leverer alle typer faste brannslukkeanlegg til våre kunder, og har lenge sett behovet for et serviceteam som kan foreta igangsetting, kontroll og vedlikehold av anleggene. Vi har landet på at vi ikke ville bygge opp vår egen organisasjon, men heller inngå et samarbeid, forklarer Johnny Dale, daglig leder i FireNor.

 


Og med den nye avtalen får Firenor en samarbeidspartner som kan ta hånd om service og vedlikehold. Vestteknikk får en samarbeidspartner som kan bistå med prosjektering av nye anlegg. Kunden får en totalleveranse fra A-Å, fra design til vedlikehold.
 

- Vi ønsket å inngå et samarbeid med noen som var veldig gode på service, og da var Vestteknikk det helt naturlige valget for oss, forteller Dale.

 

Kompetansedeling

Samarbeidet vil også øke kompetansen på nye områder i begge selskapene.
 

- I flere tilfeller ser vi også at brann, pusteluft og gass slås sammen til en leveranse. Sammen med Vestteknikk vil vi kunne tilby en mye større bredde innen både produkter og tjenester, sier Dale.
 

Vestteknikk på sin side ser frem til å utdype sin kompetanse innenfor ulike brannslukkesystemer.
 

- Vi gjør allerede en god del av disse jobbene i dag, men vi har mye å lære og ser frem til å styrke oss på dette området med god støtte fra FireNor, forteller Årvik.
 

Totalt sett er det likevel ikke tvil om at det er kundene som er den store vinneren i samarbeidet.
 

- Vi får en prosjekteringsorganisasjon og de får en serviceorganisasjon, så begge selskapene og ikke minst kundene vil få store fordeler med dette samarbeidet. Større bredde i produkter og tjenester, styrket fagmiljø og enklere gjennomføring ved at vi kan stå for en enda større del av leveransen vil gjøre hverdagen enda bedre for våre kunder, avslutter Årvik.

 

Alt innen brannslukkesystemer

Firenor prosjekterer og leverer de fleste typer faste brannslukkesystemer, og Vestteknikk vil være deres servicepartner på alle disse systemene fremover:

 • Deluge systemer

 • Diff-systemer

 • Monitor systemer

 • Sprinklersystemer

 • Dual agent slangetromler

 • Hydranter

 • Slangetromler

 • Skumsystemer

 • Vanntåkesystemer

 • Gassystemer

 • Hydrophore systemer,

 • Active pressure pulse compensator systemer

 • Rim Seal systemer


 

 

Firenor AS - Company Profile Video from Firenor AS on Vimeo.

Search